Thursday, March 12, 2009

Hello...i'm back...:-)

Aslmualaikum...
mcm lama pulak xupdate blog ni kan..(Cheh...padahal baru brapa hari.haha)..tlgla...bagus kalau ramai yg baca.trip2 famous.muahahaha...

Okey la...actually...xda apa yg mau d critakan d cni..i mean xda apa yg menarik la...juz to update my activities selama aku xupdate blog ni.heheh...on the 9th March 2009, Maulidur Rasul...kami sekeluarga pergi ke kampung..melawat2 tanah pakcik aku yg nak d usahakan la..(sebenarnya aku malas nak ambik tau.heheh..)..
Whatever la kan...nasib baik mcik aku paksa aku ikut hr tu, kalau nda, kirim salam la aku mau ikut.muahahaha... at least pandai jgk aku berlakon ba depan dorg.hahaha...yg bestnya,mandi laut d Pantai Sabandar..siap amik video plak tu.. aku sebenarnya xda bwk salinan pakaian, tp aku ni xboleh nmpk laut, mesti mau mandi.akhirnya, aku mandi jgk.hahaha...ala, bukannya sexy pun.pakai tudung jgk aku mandi.muahahaha...gmbr masih kat tempat kazen aku so xdpt la aku uploadkan d cni.heheh...

Then keesokan harinya, aku dah janji ngan my mum nak pg shopping..yeah...ni yg aku suka ni.biarpun duit tak seberapa, aku tetap jgk nak shopping.muahahaha...ni blum lg time aku dpt keja nnt, hujung mggu mesti shopping.hahaha... tp, yg bestnya aku dpt release tension la dgn shopping.ye la, drpd terperuk d rumah, fikir bukan2,baik aku keluar ke bandaraya KK yg indah itu..haha...

To cik rerama, kalau free tu,boleh la kita shopping sama2 kan?heheh...juz sms me la if u free.mau pi beach Tg.Aru lg tu.wah, bestnya..boleh bgmbr2 lg.hahaha...angan2...

ok la..setakat ni saja yg aku dpt update utk hr ni...nnt kalau rajin, aku update lg...hr ni mau pi KK lg.heheh

Take care ya...
Wslm...

14 comments:

pink_butterfly said...

rama2 dtg!!!!


serasanya spt namaku d sebut2 d cni~~~~


hehe...ok her!

nti yn sms her ah! kta p shopping mopping...

pas2 singgah beach.... eeii, beshnyaaa 2 kannn~~~

vidadarisakura said...

jangan la ko bawa c rama2 ni jalan.



lalallaa

UnGu VioLeT said...

mar dh link blog nie.. keep in touch yer!!!

Annurkasih said...

to rama-ok yn...nnt kita bershopping2an ah.muahahaha

to vivi-hahaha..knapa nda buleh bwk rerama ni vie?haha

to ungu violet- thanx for 'linking' me.i'll link u okeh...keep in touch!

pink_butterfly said...

V- ala...V jeles tu... sbb ari 2 dia bw rama2 jln tp d rejek...

kan V kan...

haha~



*kenyit2 mata ngn V*

Annurkasih said...

hahaha..kesian ba c vivi...

UnGu VioLeT said...

ade award follower.. dtg ambik yer..

Annurkasih said...

ungu violet-wah, award??thanx...tq...hehe

UnGu VioLeT said...

thanks jd follower Ungu Violet.. anyway, nie syarat2nya.

Bg email kat mar yer, nnt mar send gambar award tue.. tq..

ok, nie syarat2nye yer..


(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..

(3) Please let me know when you've done it!!

Ajwin Ajeera said...

bestnya mndi laut~

Annurkasih said...

to awyn..best sgt2 tau.hehe...dah lama xrasa air laut.haha

vidadarisakura said...

astaga yan..

sori2 aku lupa bagitahu ko aritu kensel..


mesti ko tunggu2 aku kan?
hahaha!


her..kalu ko kuar sama dia ko paw jak dia...banyak tul duit gaji dia..hee

UnGu VioLeT said...

dah send kat email... tq..

C O N C O N said...

wahh bila mau bawa sy mandi laut...kekeke